A legnépszerűbb parfümök 2023-ban: Illatok, amelyek meghatározták a tegnapot

A 2023-as év tele volt parfümújdonságokkal és klasszikusokkal, amelyek világszerte meghódították az emberek szívét. A citrusos, friss tónusoktól a fényűző orientális illatokig, ebben az évben olyan illatokat láthattunk, amelyek ikonokká váltak a parfümök világában. Ezek között az ikonok között volt az Armani Acqua di Gio Profumo, a Le Labo Santal 33, a Lancôme La Vie Est Belle és sok más, köztük a Xerjoff válogatott gyöngyszemei. Nézzünk meg közelebbről néhányat közülük.

Friss és citrusos illatok

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri: Ez az illat továbbra is népszerű választás a friss és energikus illatok kedvelői számára.

Luxus fás illatok

Santal 33 a Le Labo-tól: Jellegzetes illata továbbra is a kedvencek között maradt.

Oud Wood Tom Fordtól: Megőrizte első helyét egzotikus és gazdag illatának köszönhetően.

Xerjoff Naxos: A gazdag dohány- és mézes tónusairól ismert luxusillat 2023-ban is keresett volt összetettsége és mélysége miatt.

Virágos esszenciák

La Vie Est Belle a Lancôme-tól: Optimista és édes tónusaival továbbra is dominált a női parfümök között.

Ikonikus férfiillat: Armani Acqua di Gio Profumo

Armani Acqua di Gio Profumo: Az Armani Acqua di Gio Profumo 2023-ban is ikon maradt a férfi illatok között, de a gyártás bejelentett befejezésével még értékesebbé vált. Ez az illat friss, mégis mélyen aromás illatáról ismert, amely férfiak egy generációját határozta meg. Ha érdekel ez a legendás illat, most van itt az ideje megvásárolni, amíg egyes kiskereskedők még raktáron tartják.

Keleti és fűszeres illatok

Spicebomb by Viktor&Rolf: Ez az illat megőrizte a fűszeres, férfias illat státuszát.

Unisex illatok

CK One a Calvin Kleintől: Az uniszex illatok szimbólumaként a CK One továbbra is viselőinek sokaságát vonzotta.

Következtetés A 2023-as év olyan parfümök tanúja volt, amelyek nemcsak a mindennapi élet részévé váltak, hanem a személyes stílusokat és preferenciákat meghatározó ikonokká is. Mivel néhány legendás illat, például az Armani Acqua di Gio Profumo gyártása véget ér, fontos, hogy megragadjuk ezeknek az illatoknak a lényegét, amíg még kaphatók. Mint mindig, a parfümök továbbra is önmagunk intim és személyes kifejezései, és minden illat saját történetet és érzelmeket hordoz, amelyeket újra és újra átélhetünk.

Megjegyzések (0)

Jelenleg nincs hozzászólás