Najobľúbenejšie Parfumy v Roku 2023: Vône, ktoré definovali včerajšok

Rok 2023 bol plný parfémových inovácií a klasík, ktoré si získali srdcia ľudí po celom svete. Od citrusových sviežich tónov až po luxusné orientálne vône, tento rok bol svedkom vôní, ktoré sa stali ikonami vo svete parfumérie. Medzi týmito ikonami bol Armani Acqua di Gio Profumo, Santal 33 od Le Labo, La Vie Est Belle od Lancôme a mnoho ďalších, vrátane vybraných klenotov od značky Xerjoff. Poďme sa bližšie pozrieť na niektoré z nich.

Svieže a Citrusové Vône

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri: Tento parfém bol stále obľúbeným výberom pre milovníkov sviežich a energických vôní.

Luxusné Drevité Vône

Santal 33 od Le Labo: Jeho nezameniteľná vôňa zostávala medzi obľúbenými.

Oud Wood od Tom Ford: Pre svoju exotickú a bohatú vôňu si udržal pozíciu na vrchole.

Xerjoff Naxos: Táto luxusná vôňa, známa svojimi bohatými tabakovými a medovými tónmi, bola v roku 2023 vyhľadávanou pre svoju komplexnosť a hlbinu.

Kvetinové Esencie

La Vie Est Belle od Lancôme: Táto vôňa pokračovala v dominancii medzi ženskými parfémami s jej optimistickými a sladkými tónmi.

Ikonická Pánska Vôňa: Armani Acqua di Gio Profumo

Armani Acqua di Gio Profumo: V roku 2023, Acqua di Gio Profumo od Armaniho zostával ikonou medzi pánskymi vôňami, ale s ohláseným koncom jeho výroby sa stal ešte vzácnejším. Tento parfém je známy svojou sviežou, no zároveň hlboko aromatickou vôňou, ktorá definovala generáciu mužov. Ak máte záujem o túto legendárnu vôňu, je to pravý čas na nákup, kým ju ešte niektorí predajcovia majú na sklade.

Orientálne a Pikantné Vône

Spicebomb od Viktor&Rolf: Tento parfém si udržal svoje postavenie ako pikantná, mužná vôňa.

Unisex Vône

CK One od Calvin Klein: Ako symbol unisex vôní, CK One pokračoval v prilákaní množstva nositeľov.

Záver

Rok 2023 bol svedkom parfémov, ktoré sa stali nielen súčasťou každodenného života, ale aj ikonami, ktoré definujú osobné štýly a preferencie. S koncom výroby niektorých legendárnych vôní, ako je Armani Acqua di Gio Profumo, je dôležité zachytiť esenciu týchto vôní, kým sú ešte dostupné. Ako vždy, parfumy ostávajú intímnym a osobným vyjadrením seba samého, a každá vôňa prináša so sebou príbeh a emóciu, ktorú je možné prežívať znova a znova.

Komentáre (0)

Momentálne žiadne komentáre